Pin it

Velkommen til 71 Nyhavn Hotel – mærk hvordan historien omfavner dig

Med den fantastiske atmosfære og unikke beliggenhed på den sidste skanse i Nyhavn har 71 Nyhavn Hotel hjemme i to gamle pakhuse fra det tidlige 1800-tal.

I 200 år har Nyhavn 71 stået mellem havnens skumsprøjt og livets gang i Nyhavn. Med et uovertruffet vue fra hotellets sydside til de mange smukke museumsbåde og det klukkende vand byder vi på en af de bedste udsigter, København har.

Hotellet består af to smukke pakhuse, der med hver sin sjæl og charme byder sig til i forskellige stile. Pakhusene er forbundet via vores hyggelige lobby, hvor der også er adgang til vores lækre restaurant SEA by Kiin Kiin.Det Gule Pakhus

”Det Gule Pakhus” er det yngste af de to. Det kom til verden i 1830 og har som mange af bygningerne langs havnekajen været brugt til opbevaring af varer fra det store udland. I 2001 blev det annekteret til 71 Nyhavns oprindelige hotelbygning og med en nænsom renovering, der gav bygningens ånd liv og lys, fik 71 Nyhavn Hotel 66 værelser mere. I Det Gule Pakhus ligger vores Superior- og Executiveværelser samt vores Junior Suiter. 12 værelser i den østvendte gavl har en skøn udsigt (Executive View) til Københavns Havn. Er man tidligt på færde, er solopgangene spektakulære, når solens orangerøde stråler spejler sig i det blikstille vand.

Det Røde Pakhus

”Det Røde Pakhus” er storesøsteren. Bygningen er fredet, og siden 1804 har det vinter efter sommer modstået vind og vejr og oplevet livet i Nyhavn ændre sig fra et råt havnemiljø, anført af de mange fragtskibe, sømænds hærgen langs kanalen samt flådens dok på Gammelholm, til et sprudlende område omgivet af en kulturel og historisk palet, der er sjældent set. Det Røde Pakhus står nu klar til at tage imod gæster i helt nye luksuriøse omgivelser efter en nænsom, men gennemgribende, renovering fra 2015 til 2016.

Med ydmyg respekt for bygningens historie byder vi indenfor i 64 nye og større værelser. I Det Røde Pakhus finder du vores Deluxe-værelser. Alle View-værelserne har sublim udsigt til vandet og livet i og omkring Nyhavn. Værelserne er indrettet med et kræsent udvalg af designperler, og komforten er garanteret når du lægger dig i vores store luksussenge fra Carpe Diem.


Læs mere om vores forskellige værelsestyper her eller kontakt os for mere information, så hjælper vi glædeligt med at booke værelset, der passer til lige netop dine behov og ønsker.


Vi glæder os til at byde dig velkommen til et uforglemmeligt ophold!

Prisgaranti