Morgenmad

Velkommen til vores morgenmad i den gamle pakhuskælder. Mærk, hvordan omgivelserne tager dig på en rejse tilbage til 1800-tallet og gør det til en oplevelse at spise morgenmad. Vi kalder det Morgenfortællinger ved Nyhavn. Et morgenmadsunivers med små historier; smagfulde opdagelser.

Morgenmadsbuffeten tager dig på en kulinarisk rejse gennem de danske traditioner. Mens du prøver H.C. Andersens favoritsmørrebrød, kan du blive beriget med hemmeligheden bag det danske wienerbrød. De små historier vil blive ved med at åbenbare sig, som du går på opdagelse i buffeten. Ligesom pakhuset engang var fyldt med eksotiske varer fra det store udland, har også vores buffet et stort udvalg af internationale klassikere, suppleret af en bred vifte af sunde økologiske produkter og fair trade kaffe. Farverige variationer af frugtshots, smoothies og frisk eksotisk frugt sætter kulør på morgenen.

Prøv vores små krukker med lagret havre og skyr, eller lav din egen mysli. Til at akkompagnere vores danske økologiske rundstykker er der et stort udvalg af oste og pålæg, marmelader og smørbare produkter. Rejsen tager dig også forbi vores åbne varme køkken, hvor vores morgenkokke serverer friske lækre omeletter og en række varme anretninger som røræg, bacon, pikante pølser, lune champignoner, kartoffelrøsti og meget mere. En af favoritterne er vores hjemmelavede pandekager med egen hasselnøddesmør.

Vi tilbyder også gluten- og laktosefri produkter samt allergen-vejledning. Kort fortalt: Morgenfortællinger ved Nyhavn har noget for alle!

 

  • Morgenmad serveres på hverdage fra kl. 06:30-10:00
  • Morgenmad serveres i weekender fra kl. 07:00-11:00

 

Tidligere/senere morgenmad kan arrangeres på forespørgsel, dog med begrænset udvalg.

Morgenbuffeten er inkluderet i din overnatning. Hvis du ikke er overnattende, kan du købe morgenmaden på hotellet. Prisen er 225 kr. for voksne og 110 kr. for børn under 12 år.