Pin it

Konferencehotel med speciel beliggenhed

Midt i København ligger det smukke hotel 71 Nyhavn Hotel i traditionsrige bygninger. Hotellet ligger lige ud til Nyhavn, og der er havudsigt fra mange af hotellets værelser. Oplev den helt specielle opmærksomhed du får som mødegæst på 71 Nyhavn Hotel, og lad vores kompetente personale sørge for alt det praktiske. Frokosten eller middagen står hotellets udsøgte restaurant SEA by Kiin Kiin for, og det er naturligvis muligt at bestille forplejning til mødelokalet.

Hold møde i 71 Nyhavns flotte mødelokale

71 Nyhavn Hotel er beliggende i to gamle pakhuse hvoraf det ene er fredet af Københavns kommune. Pakhusene stammer tilbage fra starten af 1800-tallet, da de blev brugt til at opbevare krydderier, der blev importeret fra Fjernøsten på store skibe, der lagde til i Nyhavn. I dag er de originale bjælker af pommersk fyr stadig bærende, og pakhusene er nænsomt bevaret og indrettet med respekt for bygningernes historie. Hotellets charmerende omgivelser og det flotte mødelokale skaber de perfekte rammer om det private og eksklusive møde. Mødelokalet har plads til 14 personer rundt om det flotte langbord, og mødelokalet er derfor oplagt til mindre møder som for eksempel bestyrelsesmøder.

Møde med overnatning

Skal I holde heldagsmøde, har I mulighed for at booke mødelokalet hele dagen og medhørende mødepakke med frokost og middag i restaurant SEA by Kiin Kiin. I har også mulighed for at booke overnatning til mødedeltagerne, så I kan afholde møde uden stress. Afhold dit møde i smukke rammer og kontakt os på tlf. +45 3343 6200 eller e-mail: 71nyhavnhotel@arp-hansen.dk