Pin it
Havnerundfart + hotel
Havnerundfart

Havnerundfart i København

En af de mest hyggelige måder at opleve København på er fra vandsiden. Du slapper af på båden og mens den sejler rundt i kanalerne, fortæller guiden om byen og de mange seværdigheder – og hvis du er heldig, så skinner solen samtidig. Du kan hoppe på havnerundfarten direkte ude foran hotellet. Sommeren igennem tilbyder vi overnatning og morgenbuffet inklusiv en dagsbillet til Hop On - Hop Off Sightseeing med kanalrundfarten. 

Det bliver endnu bedre; båden ligger til kaj lige ved siden af hotellet! Så bliver det vist ikke nemmere at opleve Københavns mest populære seværdigheder.

 

 

Tilbuddet indeholder

Overnatning i et af vores skønne værelser
Lækker morgenbuffet med bl.a. friskbagt brød, æg og frugt
Billet til havnerundfart

 

fra DKK 940,-

Pris pr. person i delt dobbeltværelse

Sightseeing når det er bedst!

Vores pakke giver dig mulighed for at se en hel række populære attraktioner i København, mens du befinder dig om bord på en båd. Der er plads til hele familien og mere til. Den hyggelige stemning er ikke til at tage fejl af, og de professionelle guider benytter lejligheden til at fortælle historier om de forskellige seværdigheder, I sejler forbi på havnerundfarten. Sightseeing til vands er en god måde at se og opleve København på, for turen er rolig og afslappende, og der er god plads til både børnefamilier og kærestepar. Gå ikke glip af en hyggelig og oplevelsesrig havnerundfart, når ferien banker på.

Vi ønsker dig en skøn havnerundfart!
 

Salgsbetingelser:

Tilbuddet gælder for et begrænset antal værelser, og prisen er altid angivet pr. nat. Prisen kan variere fra dag til dag. Den fulde pris skal forudbetales og kan ikke ændres eller refunderes.