Pin it

Havnerundfart i København

Bo ved vandet og oplev byen fra vandet med vores Havnerundfart-pakke. Tilbuddet inkluderer en overnatning, en udsøgt morgenmadsbuffet og en billet til havnerundfart i København. Tilbudspakken er til dig, der vil opleve København til vands – både på hotellet og på en smuk kanalrundfart. Book dit ophold i dag og glæd dig til at nyde bybilledet fra vandsiden.

 

Træd om bord på havnerundfart

Har du stillet dig selv spørgsmålet: Hvad skal man se i København? Der er et hav af spændende seværdigheder i København, og det kan være svært at lave en Top10. Heldigvis er det ikke nødvendigt med vores Havnerundfart-pakke. Her er programmet allerede fastlagt, og du skal bare hoppe om bord på den populære havnerundfart, der på 1 time tager dig forbi Den lille Havfrue, Langelinie, Børsen, Nyhavn, Operahuset og meget mere. Undervejs deler guiderne ud af nyttig viden og fortæller historier om de attraktioner, I ser. På kort tid vil du opleve, at du allerede ved rigtig meget om København – og der er stadig tid til at opleve byen på gåben. 

 

Slå til og book vores nemme Havnerundfart-pakke på denne side.

Pris pr. person i delt dobbeltværelse fra DKK 940,-
Pris pr. enkeltværelse fra DKK 1370,-
 

Tilbuddet indeholder:

  • Overnatning i et af vores skønne værelser
  • Lækker morgenbuffet med bl.a. friskbagt brød, æg og frugt
  • En hyggelig tur med havnerundfart i de Københavnske kanaler 

Havnerundfart København – se byen fra vandet

Har du før været på havnerundfart (eller kanalrundfart) i København? Så ved du, hvor skøn en følelse det er at kunne slappe af, mens oplevelserne bliver serveret for én. Skinner solen, så er det den absolut bedste måde at holde ferie på. Om bord på båden kan du spise og drikke, mens du hygger dig med dem omkring dig. Ligesom de velkendte hop-on-hop-off-busser fungerer havnerundfarten på dine præmisser. Båden sejler flere gange om dagen, så det er nemt at tage turen, når det passer ind i dit dagsprogram. Bestil vores Havnerundfart-pakke i dag og glæd dig til sightseeing til vands i en af de smukkeste byer – nemlig København.

 

Rigtig god havnerundfart i København og god ferie!
 

Salgsbetingelser:

Tilbuddet gælder for et begrænset antal værelser, og prisen er altid angivet pr. nat. Prisen kan variere fra dag til dag. Den fulde pris skal forudbetales og kan ikke ændres eller refunderes.