Miniferie i København – tag på en skøn ferie for 2 eller hele familien

Er det ved at være tid til at komme lidt væk fra hverdagens vante vaner og blive forkælet med lidt ekstra luksus? Tag på en Miniferie i København og bo på vores elegante og unikke 71 Nyhavn Hotel på de bedste adresser i byen. Hvis du bestiller 2 eller flere overnatninger, kan du benytte dig af dette tilbud, som inkluderer lækker morgenbuffet.

Ta' afsted på Miniferie med familien, venner eller din bedre halvdel – vi har frapriser til 2 personer og til hele familien.

Book en Miniferie for 2

Trænger du til en Miniferie med én, du holder af? Book vores populære Miniferie-tilbud for 2 og glæd dig til et dejligt og afslappende hotelophold med en lækker morgenbuffet. I bor midt i København og er i gåafstand til byens mange attraktioner. Tilbuddet kan benyttes i weekender, på helligdage samt alle ugens dage i skoleferier og gælder, når du booker minimum 2 overnatninger.

Du finder tilbuddet ved at indtaste periode og se priser, kig nu efter ordet "Miniferie", og du er klar til at booke. Vi glæder os til at byde jer velkommen på vores hotel og ønsker jer en rigtig god Miniferie i København.

Miniferie 71 Nyhavn Hotel
Miniferie for 2
Fra DKK 1490,-

Bemærk: Fraprisen gælder i perioden april til september og er pr. dobbeltværelse pr. nat inkl. morgenmad.

Salgsbetingelser:

Tilbuddet gælder for et begrænset antal værelser, og prisen er altid angivet pr. nat. Prisen kan variere fra dag til dag. Den fulde pris skal forudbetales og kan ikke ændres eller refunderes. Det er ikke muligt at ændre din reservation, når den først er foretaget. Maks. 1 ekstra opredning pr. værelse.