Pin it

Kiin Kiin i Nyhavn – SEA by Kiin Kiin

Glæd dig til at besøge det helt nye SEA by Kiin Kiin – South East Asian kitchen. Restauranten har fået 5 stjerner af Børsens madanmelder, der blandt andet beskriver oplevelsen med ord som kvalitet og charme, og retten "Hummer med is af rød karry" beskrives som et af mange smagsmæssige pletskud.

Restauranten har en helt central rolle i det fredede pakhus på adressen i Nyhavn 71 og er indrettet med respekt for det gamle pakhus med en tydelig reference til Hong Kong i ca. 1930. Sække med krydderier, vogne og store flotte orkidéer er med til at skabe den helt rette stemning på SEA by Kiin Kiin. Kombinér dit ophold på det nyrenoverede 71 Nyhavn Hotel med en oplevelsesrig og velsmagende middag.

Kender du Kiin Kiin?

Faktisk er det den Michelin-stjernede Kiin Kiin, der står bag den nye restaurant SEA by Kiin Kiin. Her vil det være nogle af klassikerne fra Kiin Kiin, der serveres som a la carte-retter. Du sammensætter selv din menu med de retter, du ønsker. SEA’s folk står klar til at rådgive vedrørende menuvalg – retterne er ikke store og derfor anbefales det, at vælge minimum 4 retter.

I restauranten er der plads til 60 gæster og 25 barpladser. Åbningstiderne er mandag-lørdag fra kl. 12:00 til 23:00, og søndag er der lukket. For forespørgsler og reservationer af selskaber til SEA by Kiin Kiin, kontakt eat@seabykiinkiin.dk eller tlf.: 51445958.


Book bord på SEA by Kiin Kiin