Pin it

Kiin Kiin i Nyhavn – SEA by Kiin Kiin

Glæd dig til at besøge det helt nye SEA by Kiin Kiin – South East Asian kitchen. Restauranten har en helt central rolle i det fredede pakhus på adressen i Nyhavn 71. Med respekt for det gamle pakhus er restauranten indrettet med en tydelig reference til Hong Kong i ca. 1930.

Kender du Kiin Kiin? Faktisk er det den Michelin-stjernede Kiin Kiin, der står bag den nye restaurant SEA by Kiin Kiin. Her vil det være nogle af klassikerne fra Kiin Kiin, der serveres som a la carte-retter. På menukortet får du 30 forskellige retter at vælge mellem i en priskategori fra 95 kroner. Du sammensætter så selv din menu med de retter, du ønsker. Vi skal selvfølgelig nok hjælpe dig, hvis du er i tvivl om, hvad der spiller bedst sammen. Vi anbefaler en menu bestående af fire retter.

I restauranten er der plads til 60 gæster og 25 barpladser. Åbningstiderne er alle årets dage fra kl. 12:00 til 23:00. For forespørgsler og reservationer af selskaber til SEA by Kiin Kiin, kontakt kiin@kiin.dk.

Som en ekstra service er der skabt en helt særlig restaurant i køkkenet med plads til 6 personer. Denne har arbejdstitlen Kiin Kiin Journey.

Book bord på SEA by Kiin Kiin

kiin-kiin-koebenhavn-nyhavn