Hotelværelser

Med den fantastiske atmosfære og unikke beliggenhed på den sidste skanse i Nyhavn har 71 Nyhavn Hotel hjemme i to nyforvandlede pakhuse fra det tidlige 1800-tal. Hotellet rummer 130 værelser indrettet med respekt og ydmyghed for bygningernes historie fordelt med 66 nyrenoverede værelser i Det Gule Pakhus og 64 værelser i Det Røde Pakhus, der ligeledes har fået en flot opgradering.

Her kan du se vores forskellige værelseskategorier og finde det hotelværelse, der passer til netop dit behov, inden du booker dit næste ophold i København.

Suite

Vælg en Suite, hvis du ønsker et hotelværelse med privat indgang, egen entré og to store værelser med unik udsigt til livet i Nyhavn, vandet og de gamle museumsbåde.

Junior Suite

Vælg en Junior Suite med placering i Det Røde Pakhus eller Det Gule Pakhus. Alle vores Junior Suiter er store og rummelige med sofaarrangement. Vil du have en helt unik udsigt til vandet, så vælg View-kategorien.

Executive

Vælg et værelse i kategorien Executive, som du finder i både Det Røde Pakhus og Det Gule Pakhus. Du får et dejligt enkelt- eller dobbeltværelse, og vores View-værelser byder på en skøn udsigt til vandet.