Pin it

Hotelværelser

Med den fantastiske atmosfære og unikke beliggenhed på den sidste skanse i Nyhavn har 71 Nyhavn Hotel hjemme i to gamle pakhuse fra det tidlige 1800-tal. Hotellet rummer 130 værelser indrettet med respekt og ydmyghed for bygningernes historie fordelt med 66 værelser i Det Gule Pakhus og 64 nyrenoverede værelser i Det Røde Pakhus.

Her kan du se vores forskellige værelseskategorier og finde det hotelværelse, der passer til netop dit behov, inden du booker dit næste ophold i København.

Suite

Vælg en Suite, hvis du ønsker et hotelværelse med privat indgang, egen entré og to store værelser med unik udsigt til livet i Nyhavn, vandet og de gamle museumsbåde.

Junior Suite

Vælg en Junior Suite med placering i Det Røde Pakhus eller Det Gule Pakhus. Alle vores Junior Suiter er store og rummelige med sofaarrangement. Vil du have en helt unik udsigt til vandet, så vælg View-kategorien.

Executive

Vælg et værelse i kategorien Executive, som du finder i både Det Røde Pakhus og Det Gule Pakhus. Du får et dejligt enkelt- eller dobbeltværelse, og vores View-værelser byder på en skøn udsigt til vandet.