71 Nyhavn Hotel

Hotel med underspillet elegance og sublim beliggenhed ved Nyhavn i København. I 200 år har Nyhavn 71 været placeret mellem havnens skumsprøjt og livets gang i Nyhavn.

Parkering | Photo by: jarmoluk | Source: Pixabay
Parkeringshus

Hotellet samarbejder med Jeudan parkeringshus under Kvæsthusmolen. Parkeringshuset er åbent og døgnbemandet alle ugens dage. Hotellet sælger 24 timers billetter til parkeringshuset for 250 DKK. Henvend dig venligst i receptionen for yderligere vejledning og billetkøb.

Læs mere

Parkering | Photo by: jarmoluk | Source: Pixabay
Parkering

71 Nyhavn Hotel råder over nogle få parkeringspladser bag hotellet. Kontakt venligst receptionen ved ankomst hvis du ønsker at forespørge om en plads. (Parkeringspladserne kan ikke reserveres på forhånd).

Parkering

Det kan ofte føles håbløst at finde en parkeringsplads i København. Derfor har vi gjort det let for dig og samlet de bedste parkeringsmuligheder til dit ophold, så du nemt kan finde en plads, tæt på hotellet.

Privat parkering

71 Nyhavn Hotel råder over nogle få parkeringspladser bag hotellet. Det er ikke muligt at forhåndsreservere parkeringspladserne. Kontakt venligst receptionen ved ankomst, hvis du ønsker parkering på en af pladserne.

Pris:   pr. døgn

Overvåget parkeringshus

Hotellet samarbejder med Jeudans parkeringshus under Kvæsthusmolen. Parkeringshuset er åbent og døgnbemandet alle ugens dage.

Hotellet sælger 24-timers billetter til en specialpris for et døgns parkering i Jeudans parkeringshus. Henvend dig i receptionen for yderligere vejledning og billetkøb.

Parkeringshuset ligger 200 meter fra hovedindgangen til 71 Nyhavn Hotel. Vær opmærksom på, at køretøjet max må være 2,10 m. i frihøjde.

Særpris:   (Normal pris  )

Opladning af elbil i parkeringshuset

Ankommer du i elbil, er det muligt at lade under dit ophold, hvis du holder parkeret i parkeringshuset. Der er mere end 100 Clever ladestandere fordelt på alle tre etager.

Se den aktuelle kWh-pris hos Clever

Ladningen styres via Clevers app.

Download appen til din smartphone

Gadeparkering

Området omkring 71 Nyhavn Hotel er parkeringsfri zone. For nærmere gadeparkering henvises til afmærkede båse i Kvæsthusgade eller området omkring Holbergsgade.

Pladserne her er dog meget begrænset. Vær opmærksom på, at lørdag efter kl. 17:00 til mandag kl. 08:00 samt på helligdage er det gratis at parkere på gaden i København.

Læs mere om priser og parkeringszoner

Opladning af elbil på gaden

Fortrækker du at lade via gadeparkering, kan dette gøres på Herluf Trolles Gade 11, gennem E.ON ladestandere.

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene