Kanalrundfart

Oplev hovedstaden fra vandet! En guidet kanalrundfart i København er en sjov oplevelse for både børn og voksne.

På turen med afgang fra Nyhavn kommer du forbi flere seværdigheder, monumenter og arkitektoniske bygninger i København.

Rute på havnerundfarten

Uanset om du er turist i egen by eller besøger København for første gang, så er en kanalrundfart i Københavns havn og kanaler en mindeværdig oplevelse.

Der er to udbydere af havnerundfart, der sejler fra Nyhavn, og på en havnerundfart i København sejler I forbi de vigtigste og flotteste monumenter og seværdigheder, der kan ses fra vandet.

På sejlturen kommer I bl.a. forbi:

  • Langelinie og Den Lille Havfrue
  • Børsen
  • Operaen
  • Skuespilhuset
  • Christiansborg Slot

Undervejs på turen vil guiden på båden fortælle om seværdighederne. Det er muligt at vælge guiden på flere forskellige sprog, herunder på dansk og engelsk. Det er ikke muligt at købe forplejning på bådene, men du skal være velkommen til at medbringe det selv.

Hop på bådene hele året rundt

Du kan komme på kanalrundfart i Kbh på de fleste tidspunkter af året. Om vinteren kan du komme på rundfart i både, der er overdækket, så du kan sidde i læ fra vind og vejr.

Du kan tjekke sejlplanerne med tider hos den enkelte udbyder i deres billethus i Nyhavn eller på deres hjemmeside.

Kan man kun stige på bådene i Nyhavn?

Nej, du kan også stige på bådene andre steder i byen. Se den konkrete sejlplan hos udbyderne for at se stoppestederne.

Sejlture uden guide

I vinterhalvåret er der ikke guides på alle sejlturene, men du får i stedet udleveret en audioguide, som kan indstilles til flere forskellige sprog.

Kanalrundfart med børn

Du kan sagtens tage dine børn med på bådturen. Hvis dine børn kun forstår dansk, kan I vælge en guidet tur på dansk. Derudover tager sejlturen kun én time, hvis de mindste begynder at blive utålmodige.

Der findes desværre ikke en havnerundfart, der er særlig for børn.

Hvad koster en kanalrundfart i København?

En kanalrundfart er en billig måde at opleve København på. Hvis du skal have børn med på havnerundfarten, kan du få billetterne til en billigere pris.

Du kan se præcise priser hos de enkelte udbyderne af havnerundfarter – enten ved deres billethus i Nyhavn eller på deres hjemmesider.

Hvor lang tid tager en kanalrundfart?

Rundfarten er en hurtig og flot måde at opleve København på, da turen kun tager omkring en time. Derfor er sejlturen også en børnevenlig aktivitet.

Bliver turen aflyst, hvis det regner?

Sejlturen bliver stadig afviklet, hvis det regner. Derfor er det en god idé at have en regnjakke eller poncho med. Om vintersæsonen kan du også komme på ture i både, der er overdækket.

Bed & Boat - hotelophold med kanalrundfart

 

Overvejer du et hotelophold i forbindelse med din tur til Nyhavn? Vores charmerende og eksklusive 71 Nyhavn Hotel er beliggende i hjertet af Nyhavn med udsigt til havnen.

Når du booker en overnatning på hotellet, kan du vælge vores Bed & Boat-pakke, hvor du, ud over en overnatning i delt dobbeltværelse med lækker morgenmad, også får en kanalrundfart inkluderet i prisen.

Andre oplevelser i og tæt på Nyhavn

Få skarpe tilbud i din indbakke

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og gå ikke glip af skarpe tilbud og store besparelser på dit næste hotelophold.

Læs mere om tilbud

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene