Leder du efter et godt hotel i København?

Skal du på ferie, og leder du efter et godt og centralt hotel i København så læs mere her. Arp-Hansen ejer nemlig et af Københavns mest stemningsfulde og bedst beliggende hoteller, 71 Nyhavn Hotel. Hotellet er beliggende for enden af Nyhavn med en smuk udsigt udover havneløbet og i gåafstand til bl.a. Amalienborg, marmorkirken og Strøget. Book dit værelse her på siden og nyd dit ophold på et af Københavns bedste hoteller.

71 Nyhavn hotel – et hotel med traditioner

71 Nyhavn Hotel har til huse i to pakhuse, der stammer tilbage fra starten af 1800-tallet. Pakhusene blev oprindeligt brugt til at opbevare krydderier, der blev importeret fra Fjernøsten, men bygningerne danner i dag rammen om et af Københavns mest stemningsfulde hoteller.

Hotellet er blevet nænsomt restaureret med respekt for bygningernes historie, og de originale bjælker af pommersk fyr har stadig en fremtrædende plads i hotellets indretning. Hotellets værelser er alle sammen unikke, og mange har en sublim udsigt ud over Københavns havn. Værelserne er maritimt indrettet med respekt for hotellets beliggenhed og historie men byder også på moderne faciliteter som fladskærms-tv og gratis trådløst internet. Vælger du at bo på 71 Nyhavn Hotel i København, får du mulighed for at opleve historiens vingesus og samtidig befinde dig midt i Københavns bankende hjerte.

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene