Oplev Nyhavn

Nyhavn i København er i dag en af de mest besøgte turistmål. Som gæst på 71 Nyhavn Hotel bor du ikke blot tæt på alle oplevelserne – du er også i gåafstand til mange andre seværdigheder og oplevelser, der har fået stjernedrys og anerkendende nik fra storby-feinschmeckere verden over.

Nyhavns historie kort fortalt

Nyhavn er helt tilbage fra 1673, og hed oprindeligt ”Den Nye Havn”. Nyhavn blev bygget som et alternativ til den gamle havn, og var i mange år en travl erhvervshavn, hvor mange skibe fra hele verden lagde til. Det betød også, at havnen var et område med mange sømænd, glædespiger og fest.

I 1980’erne gennemgik området en gennemgribende renovering, og i dag er det mest turister og andre gæster, der besøger Nyhavn for bl.a. at tage billeder af de smukke, historiske bygninger.

Hvad kan man opleve i Nyhavn?

Restauranter i Nyhavn

Der er mange spændende spisesteder i Nyhavn, du kan vælge imellem, og restauranterne er altid et samlingspunkt for mange turister, når et af dagens måltider skal indtages.

Så uanset om du leder efter en restaurant, der serverer en lækker brunch, smørrebrød til frokost eller en lækker pastaret til middag, er mulighederne mange.


Kanalrundfart

En kanalrundfart er en unik mulighed for at se de mest kendte seværdigheder og bygningsværker i København fra vandsiden.

Der er to udbydere af kanalrundfart i Nyhavn, og bådene kommer f.eks. forbi Christiansborg, Børsen, Operaen og Den Lille Havfrue. Undervejs vil en guide fortælle spændende historier om seværdighederne og bygningsværkerne.


Charlottenborg Kunsthal

Er du interesseret i kunst? Så skal du besøge Charlottenborg Slot. En del af slottet består af Kunsthal Charlottenborg, hvor du kan se moderne kunst og den årlige udstilling med kunst lavet af afgangseleverne på Billedkunstskolen.

Ud over kunst på Charlottenborg Slot, kan du også opleve koncerter, filmfremvisninger og meget mere. Ligesom det også er muligt at spise en hyggelig frokost på slottets café eller købe en bog i den tilhørende boghandler.


Julemarked i Nyhavn

Hvert år i november og december er der et julemarked i Nyhavn, hvor du, i hyggelige boder langs kanalen, kan købe alt lige fra lækre julegodter som glögg, æbleskiver eller brændte mandler til varme handsker og strikkede sweatere.

Oplevelser tæt på Nyhavn

Amalienborg Slot og slotshave

Blot 10 minutters gang fra Nyhavn, finder du Amalienborg Slot og slotsplads, som er en meget populær seværdighed i København. Hvis du vil dykke ned i den kongelige families historie, kan du besøge Amalienborg Museum, der befinder sig på et af slottets palæer.

I forbindelse med Amalienborg slot, finder du også Amaliehaven, der er smukt dekoreret med blomster og pyntet med skulpturer. Gå en tur i haven og nyd en ro, man sjældent finder midt i en storby.


Ofelia Plads

På Ofeliaplads ved siden af Skuespilhuset kan du bl.a. kan nyde udsigten til Operaen og Amalienborg. I løbet af året er der mange kulturtilbud, f.eks. gratis koncerter, sportsarrangementer og teaterforestillinger.


Skuespilhuset

Skuespilhuset er beliggende på Kvæsthusbroen lige ved siden af Ofelia Plads. Skuespilhuset har i alt tre scener, og kan tilsammen rumme omkring 1000 gæster.

Skuespilhuset tilbyder ikke kun forestillinger for voksne. Du kan også tage de mindste med til sjove og lærerige forestillinger for børn.


Mere om os

Vil du bo tæt på alle oplevelserne?

Vores eksklusive 71 Nyhavn Hotel ligger lige ved vandet og i gåafstand til alle seværdighederne og oplevelserne i og omkring Nyhavn.

Se priser på ophold

Få skarpe tilbud i din indbakke

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og gå ikke glip af skarpe tilbud og store besparelser på dit næste hotelophold.

Læs mere om tilbud

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene