Hotelophold

Måske synes du, at de bedste storby-getaways er dem, der har sightseeing, shopping og lokale madanbefalinger inden for rækkevidde. Dem, der får dig til at opleve historiens vingesus og fremtidens trends. Og dem, der giver dig mulighed for at springe ud i en kølende bølge fra kanten… efterfulgt af et øjebliks dasen på et solbeskinnet spot. I så fald mener du det samme som mange danske og internationale rejselystne gæster. Med god grund. For ud over de mange oplevelser kan en ferie i storbyen også skabe minder, samtaleemner – og lyst til at vende tilbage, så snart muligheden byder sig igen. 

Du er velkommen til at starte din storbytradition hos os, da 71 Nyhavn Hotel ligger i gåafstand til de mest stjernedryssede fornøjelser og seværdigheder i København. I to pakhusbygninger fra 1804 ligger vores hotel med det sidste husnummer i rækken og ud mod Københavns Havn. Efter en kulturspækket dag i storbyens virvar af mennesker og sanseindtryk, kan du trække dig tilbage i vores salige rammer og nyde udsigten – eller lyden – af de blide bølgeskvulp på den anden side af ruden.

Hvis du vil vide mere om den skønne stemning og få inspiration til opholdet på 71 Nyhavn Hotel, kan du læse endnu mere i bloggen fra Eatweek Guide her.

Luksushotel

Læs mere

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene