Restaurant i Nyhavn

Hvor skal man spise i Nyhavn? I Nyhavn er der mange gode restauranter og spisesteder til enhver smag.

Vi har lavet en guide til dig med nogle af de bedste restauranter i Nyhavn.

Guide til restaurant i Nyhavn

I vores guide kan du læse om disse restauranter i Nyhavn:

 • Restaurant Il Rosmarino
 • Restaurant Judie
 • Restaurant Bistro Summér
 • Restaurant Gilleleje
 • Restaurant Havfruen
 • Restaurant Hummer

Il Rosmarino - Italiensk restaurant

Har du lyst til italiensk mad, er den italienske restaurant Il Rosmarino bestemt et besøg værd. På restaurantens menukort finder du bl.a. antipasti, pasta, risotto og lækre klassiske kødretter som oksemørbrad tournedos og kalvemedaljon.

Restauranten ligger i kælderen på 71 Nyhavn Hotel, men om sommeren har du mulighed for at sidde udenfor, hvor du kan nyde atmosfæren og udsigten til vandet samt havnen. Il Rosmarino har åbent til både frokost og middag.

Adresse: Nyhavn 71


Restaurant Judie – spis på en båd

Restaurant Judie ligger på det øverste dæk af en gammel båd. Mens du spiser, har du derfor en fantastisk udsigt ud over Nyhavn med de farverige huse og den gamle kanal.

Hos Restaurant Judie kan du nyde en autentisk smag af Danmark med deres udsøgte udvalg af klassisk dansk smørrebrød. For at fuldende den kulinariske oplevelse, tilbyder restauranten et nøje udvalgt sortiment af øl og snaps, der perfekt komplementerer de traditionelle retter.

Restaurant Judie tilbyder ikke aftenservering.

Adresse: Nyhavn 26


Bistro Summér - klassisk bistro

Bistro Summér ligger i den stille ende af Nyhavn og tilbyder en unik kulinarisk oplevelse med lokale råvarer af højeste kvalitet. Gæsterne kan forvente en menu, der fejrer det bedste af dansk gastronomi, akkompagneret af et udvalg af skønne vine.

Restauranten er også kendt for at have en af Københavns mest hyggelige terrasser, perfekt placeret på solsiden, hvilket gør det til et ideelt sted at nyde et måltid i solskinnet, når temperaturen er til det.

Restauranten tilbyder både frokost og middag. Dog har restauranten ikke åbent til frokost på alle tidspunkter af året.

Adresse: Nyhavn 65


Restaurant Gilleleje – klassisk dansk mad

Restaurant Gilleleje er Nyhavns ældste restaurant, og ejeren sætter stor ære i at lave mad på gode råvarer. På restauranten kan du nyde danske klassiske retter som smørrebrød eller lune retter som stjerneskud eller mørbradbøf. Hertil kan du vælge et stort udvalg af øl og snaps.

Restaurant Gilleleje har åbent til frokost.

Adresse: Nyhavn 10


Restaurant Havfruen – fiskebistro

Elsker du fisk? Så er Restaurant Havfruen noget for dig! Restauranten serverer altid frisk fisk og skaldyr, der er fanget i danske farvande. På menukortet finder du bl.a. østers eller et lækkert skaldyrsfad. Hvis du ikke er den store fiskespiser, tilbyder Restaurant Havfruen også få kødretter og vegetariske retter.

På Restaurant Havfruen kan du nyde både frokost og middag.

Adresse: Nyhavn 39


Restaurant Hummer – fiskerestaurant

Hos Restaurant Hummer kan du få lækre fiskeanretninger og gode vine. Du kan bestille en sammensat menu med flere retter, eller du kan dykke ned i deres á la carte menu og bestille kaviar, grillede jomfruhummere eller Moules Frites.

Restauranten tilbyder både frokost og middag. Dog er det ikke alle tidspunkter af året, hvor restauranten har åbent til frokost.

Adresse: Nyhavn 63A


Fandt du ikke en restaurant, der fristede?

Nedenfor har vi lavet en liste med restauranter nær Nyhavn, der også er et besøg værd.

Restauranter nær Nyhavn

 • Tango & Vinos
 • MASH
 • Fiat
 • Esmée
 • Restaurant Els

Bed & Bubbles - Hotelophold med forkælelse

Overvejer du en overnatning på et hotel i forbindelse med et restaurantbesøg i Nyhavn? Vores eksklusive 71 Nyhavn Hotel har en sublim beliggenhed for enden af Nyhavn.

Book en overnatning på hotellet og vælg f.eks. vores Bed & Bubbles-pakke, hvor du får en overnatning i delt dobbeltværelse med lækker morgenmad samt en lækker flaske Cava ved ankomst til hotellet.

Andre oplevelser i og tæt på Nyhavn

Få skarpe tilbud i din indbakke

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og gå ikke glip af skarpe tilbud og store besparelser på dit næste hotelophold.

Læs mere om tilbud

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene