Bo på centralt hotel i København

Skal du rejse til København, og leder du efter et godt og centralt hotel i København? Vælg Arp-Hansens hotel 71 Nyhavn Hotel for en oplevelse ud over det sædvanlige. Læs mere om hotellet her på siden og book direkte i onlinekalenderen.

Oplev en lille bid af Københavns historie på 71 Nyhavn Hotel

71 Nyhavn Hotel er et af Københavns mest traditionsrige hoteller. Hotellet er beliggende i Nyhavn – Københavns gamle havn. I dag er Nyhavn et sted, hvor både københavnere og turister samles for at nyde solskinnet, drikke en fadøl eller spise en is, men i begyndelsen af 1800-tallet fungerede Nyhavn som en vigtig del af Københavns havn, hvor skibe lagde til fra Fjernøsten og rundt omkring i verden. 71 Nyhavn Hotel ligger i to af Nyhavns originale pakhuse, der stammer tilbage fra starten af 1800-tallet.

Pakhusene blev dengang brugt til at opbevare krydderier, der blev importeret fra bl.a. Indokina, men i dag danner pakhusene rammen om et af Københavns mest stemningsfulde hoteller. Hotellet er løbende blevet restaureret med respekt for bygningernes historie, og de originale bjælker af pommersk fyr har stadig en fremtrædende plads i hotellets indretning. Der er ikke to af hotellets værelser, der er ens, men de er alle klassisk maritimt indrettet med respekt for hotellets beliggenhed og historie. På hotellet finder man dog også moderne faciliteter som f.eks. fladskærms-tv og gratis trådløst internet.

Vælger du at bo på 71 Nyhavn Hotel i København, får du del i Københavns historie som havneby, og samtidig sørger hotellets sublime beliggenhed for, at du har det bedst mulige udgangspunkt for at udforske det moderne og dynamiske København.

Udforsk området omkring Nyhavn

Besøger du København i sommerperioden, er Nyhavn et klassisk besøgssted for både lokale og turister. Københavnerne samles i Nyhavn på en af de mange restauranter, eller hvis der ikke er plads, direkte på kajen, og nyder solen. Herfra er der ikke langt til mange af byens gode shoppemuligheder – stormagasinet Magasin ligger blot 5 minutters gang fra Nyhavn, og gågaden Strøget med de mange hyggelige sidegader har også sit udspring her.

Er du mere til kultur end shopping, kan du finde flere af byens store museer lige i området blandt andet Statens Museum for Kunst, der har en stor samling af bl.a. moderne kunst. Book dit ophold på 71 Nyhavn Hotel her på siden og glæd dig til at udforske Danmarks flotte hovedstad.

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene