Stemningsfyldt hotel i Nyhavn

Leder du efter et stemningsfyldt hotel i København? Arp-Hansens smukke hotel 71 Nyhavn Hotel ligger centralt i København for enden af den populære Nyhavn, der med sine mange restauranter og traditionsrige gamle huse er et sikkert hit blandt både københavnere og turister.

Hotellet er beliggende i to gamle pakhuse fra starten af 1800-tallet, hvoraf det ene af husene er fredet af Københavns kommune, og hotellet er nænsomt restaureret og indrettet med respekt for pakhusets historie. 71 Nyhavn Hotel er med garanti et af Københavns mest specielle og stemningsfulde hoteller.

Dit ophold

Det er enkelt og hurtigt at booke værelse på 71 Nyhavn Hotel online. Find de dage du ønsker at bo på hotellet i onlinekalenderen og vælg ved hjælp af få klik værelsestype. Book online i dag eller kontakt os på tlf. +45 3343 6200 eller 71nyhavnhotel@arp-hansen.dk for mere information.

Eksklusivt hotel med udsigt til vandet

71 Nyhavn er et hyggeligt eksklusivt hotel i traditionsrige og stemningsfulde rammer. Hotellet har 130 charmerende og historiske værelser med smukt bevaret træværk og maritim indretning, og mange af værelserne har en smuk udsigt udover Nyhavn.

Der er trådløst internet på hele hotellet. Book værelse i dag og glæd dig til at opleve Købehavn og den helt specielle opmærksomhed du får som gæst på 71 Nyhavn Hotel.

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene