Oplev København

Gastronomi i København

Læs vores anbefalinger her

Der er et væld af gode restauranter i København, men hvilke skal du vælge, når du er turist i byen og søger de bedste gourmetoplevelser? København har heldigvis noget for enhver smag og i ethvert prisniveau. Vi har testet restauranterne for dig og giver dig her vores favoritter.

Rigtig god fornøjelse!


Nyhavn

Nyhavn er Københavns havneperle, som strækker sig helt fra Kongens Nytorv og strøget og videre langs kanalen. Her er der spændende små restauranter og in steder – historiske bygninger og en museums og veteranskibshavn, hvor der kun åbnes for gæstesejlere. Nyhavn summer af liv og er danskernes foretrukne samlingspunkt på de lune sommerdage, hvor havnen summer af aktivitet.

Amalienborg og Amaliehaven

Mere om Amalienborg og Amaliehaven
Amalienborg Slot består af fire næsten ens rokokopalæer omkring en stor otte-kantet slotsplads. Fra Saly’s berømte rytterstatue midt på slotspladsen er der frit udsyn til Amaliehavens springvand og havnefronten i den ene ende og til Frederikskirken (Marmorkirken) i den anden ende.

Kongens Nytorv

Mere om Kongens Nytorv
Kongens Nytorv ligger for enden af Strøget op mod Nyhavn og er omkranset af smukke, gamle palæer – blandt andet det flotte Kongelige Teater. Ved den nylige udgravning til byens metro har man fundet mange interessante byhistoriske skatte. I midten står rytterstatuen af Kong Christian den 5. og hvert forår er det tradition at årets studenter fejrer dagen ved at danse rundt om statuen.