Tag på stemningsfyldt weekendophold i København

København er et perfekt rejsemål til et weekendophold – byen er fyldt med spændende seværdigheder, arkitektur og shoppemuligheder. Tag et romantisk weekendophold i København og bo på et af byens mest stemningsfyldte hoteller, 71 Nyhavn Hotel. Læs mere om hotellet her på siden og book værelse direkte online.

Oplev Københavns historie i de gamle pakhuse…

Nyhavn er et af Københavns mest velkendte og besøgte områder. Nyhavn er en del af Københavns havnekvarter, og områdets historie går tilbage til det 17.århundrede. I dag er Nyhavn fyldt med caféer og restauranter, men området har stadig bevaret sin historiske atmosfære – flere af de gamle huse er fredede; det ældste blev bygget i 1681. Hotellet 71 Nyhavn Hotel ligger i to gamle pakhuse, der stammer fra begyndelsen af 1800-tallet og blev brugt til at opbevare de krydderier, man importerede hjem fra de store skibstogter til Østen. Pakhusene er i dag fredede og nænsomt restaurerede. Kvarteret omkring Nyhavn er et af Københavns mest centrale punkter, og med naboer som Amalienborg, Marmorkirken og Operaen, er 71 Nyhavn Hotel et af byens bedst beliggende hoteller.

… Bo på 71 Nyhavn Hotel

71 Nyhavn Hotel er et smukt og moderne hotel, der dog stadig har bevaret sin historiske atmosfære. Hotellet er stemningsfyldt indrettet, og de originale gamle fyrbjælker er stadig hotellets bærende tema. Hotellet er beliggende direkte ud til Nyhavn og er derfor indrettet i en let maritim stil, der passer til hotellets omgivelser og historie. Hotellet råder over i alt 130 smukke værelser og eksklusive suiter, til når det skal være ekstra særligt.

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene