Bo på smukt og stemningsfyldt hotel i København

Nyhavn er et af Københavns mest stemningsfyldte og velbesøgte steder, og du har mulighed for at bo der på vores smukke og stemningsfyldte hotel 71 Nyhavn Hotel. Læs mere om hotellet her på siden og book dit værelse online.

Historisk hotel midt i København

71 Nyhavn Hotel er et eksklusivt hotel, der er opført i et stemningsfyldt gammelt pakhus fra 1804 beliggende direkte ud til Københavns havn. 71 Nyhavn Hotel råder over i alt 130 værelser og suiter. 71 Nyhavn Hotel ligger midt i centrum af København og i gåafstand til blandt andet Strøget og Amalienborg. Et par af Nyhavns nye naboer tæller desuden Skuespilhuset og Operaen og 71 Nyhavn Hotel er dermed ét af Københavns bedst placerede hoteller.

Historien om Nyhavn og pakhuset

Nyhavn er en del af Københavns havnekvarter, og historien går tilbage til 1600-tallet, hvor havnen blev udgravet. I dag består området stadig af flere hundrede år gamle huse, der er bevaret – det ældste hus blev bygget i 1681. Nyhavn er desuden et meget livligt sted med masser af caféer og restauranter, og især om sommeren, når der er udendørsservering, er området velbesøgt.

71 Nyhavn Hotel er beliggende i to fredede pakhuse, der dengang blev benyttet til at opbevare krydderier, der blev importeret fra det fjerne Østen, og de originale, gamle bjælker af pommersk fyr er fortsat husenes bærende tema. 71 Nyhavn Hotel er et specielt og stemningsfyldt hotel, hvor du virkelig kan føle Københavns historie, samtidig med at du befinder dig midt i Københavns pulserende og moderne bykerne. Book dit værelse på hotellet direkte online og nyd dit ophold på et af Københavns mest stemningsfyldte hoteller.

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene