Allergi, handicap og miljø

Vi bekymrer os om helbredet. Både vores gæsters og miljøets. Vi er et allergi- og miljøvenligt hotel. Vi vasker vores sengetøj i svanemærkede produkter uden allergener. Vores puder og dyner er med naturfyld og uden fjer. Det gør dem fyldige og allergivenlige. Derudover er der mulighed for værelser uden gulvtæppe. Vi tilbyder både glutenfri brød og laktosefri mælkeprodukter. Dette hører vi gerne om på forhånd, så vi kan bestille friske varer hjem.

Vores værelser tillader, grundet de mange skæve vinkler i bygningens struktur og værelsernes layout, desværre ikke 100 % fremkommenlighed med kørestol. Man kan komme til værelser og fællesområder med elevator eller rampe, men det er en nødvendighed at være selvhjulpen på badeværelset samt når man skal rundt på selve værelset og skal åbne vinduer, til skrivebord, minibar o.a..

The Green Key

Vi er certificeret af ”The Green Key” som forpligter os på en lang række miljømæssige områder. Bl.a. affaldssortering og reducering samt fx en høj andel af økologi i vores køkken.

Læs mere om den grønne nøgle

Du kan også læse mere om Arp-Hansen Hotel Group samlede ESG indsats

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene