Gavekort

Køb et flot gavekort til hotelophold i hjertet af København eller Aarhus

Kender du nogen, som har fortjent lidt ekstra forkælelse?

Spred glæde med et gavekort fra Arp-Hansen Hotel Group. Hos Arp-Hansen Hotel Group finder du noget for enhver smag. Hoteller med charme og stil på de bedste adresser i København. Eller de smarte Wakeup Copenhagen lavprishoteller i centrum af København og Aarhus. Mere end 5000 værelser & suiter i København og Aarhus gør, at du kan finde hoteller og værelser, der passer lige til dit behov.

Gavekort på beløb

Køb et gavekort på et valgfrit beløb, som kan benyttes til ophold på vores smukke og individuelle hoteller i København og Aarhus. Kan benyttes på alle vore hoteller, inklusive Wakeup Copenhagen hotellerne.
Køb gavekort

Gavekort til en oplevelse

Køb et gavekort til en oplevelse, som kan benyttes på vores hoteller med charme og stil på de bedste adresser i København. Kan ikke benyttes på Wakeup Copenhagen hotellerne.
Køb oplevelsesgavekort

Oplevelsesgavekort til medarbejdere

Som virksomhed kan I købe gavekort til jeres medarbejdere, hvorefter gavekort sendes til virksomheden i flot indpakning med posten eller digitalt via e-mail. 

Ved digital levering, vil I som en del af ordrebekræftelsen, have mulighed for at tilgå:

  1. Link der downloader én samlet fil med alle gavekort
  2. Link der downloader zip-fil med alle gavekort i særskilte filer

Ønsker du at høre nærmere, anmode om betaling via faktura, eller købe mere end 100 stk. som er maksimum ved køb online, er du altid velkommen til at kontakte vores centrale bookingafdeling på book@arp-hansen.dk eller på telefon +4580303045. Så tager vi med glæde hånd om din forespørgsel.

Sådan benyttes gavekortet

Du kan bruge dit gavekort på alle ophold, der kan reserveres direkte på www.arp-hansen.dk, hotellernes individuelle hjemmesider og www.wakeupcopenhagen.dk.

Såfremt du foretager en reservation, der skal forudbetales, bedes du indtaste gavekortnummer og pinkode (gælder kun hvis pinkode fremgår af gavekort) direkte på hjemmesiden.

Hvis du foretager en reservation, som er med fri afbestilling og dermed skal betales på hotellet, skal du garantere reservationen med et gyldigt kreditkort og medbringe gavekortet ved ankomst. Personalet vil trække betalingen på dit gavekort i stedet for dit kreditkort.

Reservation af ophold med et oplevelsesgavekort er altid på forespørgsel og kan kun bookes ved henvendelse til vores centrale bookingafdeling på mail book@arp-hansen.dk eller på telefon 8030 3045. Gavekort til oplevelser kan ikke reserveres online.

Har du købt et gavekort på et valgfrit beløb, behøver du ikke at bruge hele beløbet på én gang. Du kan også bruge gavekortet som delbetaling af dit ophold.


Om gavekortet

Reservationens almindelige afbestillingsbetingelser er også gældende for reservationer med gavekort.

Pas godt på dit gavekort. Et gavekort er et ihændehaverbevis og skal derfor betragtes som kontanter. Den person der fremviser gavekortet, kan benytte det. Tabte, bortkomne eller udløbne gavekort erstattes ikke.

Gavekort kan ikke ombyttes til kontanter.

Gavekort på valgfrit beløb er gyldigt i 3 år fra udstedelsesdato.

Gavekort til en oplevelse er gyldigt i 2 år fra udstedelsesdato.

Gavekortet kan benyttes til reservation af ophold på følgende hoteller*: Phoenix Copenhagen, 71 Nyhavn Hotel, Copenhagen Strand, Imperial Hotel, The Square, Tivoli Hotel & Congress Center, Copenhagen Island, Gentofte Hotel og Wakeup Copenhagen Hotels.

*Gælder kun til overnatninger og restaurantbesøg hvis det er i forbindelse med en overnatning.

Gavekort kan benyttes i følgende restauranter i forbindelse med overnatning på hotellet: 

  • Tivoli Brasserie (Tivoli Hotel)
  • The Harbour (Copenhagen Island)
  • Brasserie Murdoch's Books & Ale (Phoenix Copenhagen)
  • Ristorante L'Appetito (Imperial Hotel) 
  • Il Rosmarino (71 Nyhavn Hotel) 

Et oplevelsesgavekort skal benyttes på én gang. Det er ikke muligt at få refunderet ubenyttede ydelser, hverken i form af kontanter eller ved at få udstedt et nyt gavekort. Gavekortet kan ikke kombineres eller benyttes til øvrige tilbud og ophold er på forespørgsel. Indholdet i oplevelsen kan variere og det vil fremgå af gavekortet hvilket hotel eller hoteller det kan indløses på.

Du kan få oplyst saldo på dit gavekort ved at kontakte Arp-Hansen Hotel Groups centrale bookingafdeling.

Fortryder du dit køb, kan du inden for 14 dage rette henvendelse til vores centrale bookingafdeling.

Hvis du har spørgsmål til dit gavekort, er du altid velkommen til at kontakte vores centrale bookingafdeling på book@arp-hansen.dk eller på telefon +4580303045